Cum comand/Cum platesc

CUM COMAND ?

Pasul 1. Folosind meniul prinicipal, navigati prin categoriile de produse pentru a selecta culoarea, marimea si numarul articolelor pe care doriti sa le achizitionati. Adaugati apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului ADAUGA IN COS.
La final, aveti posibilitatea de a vizualiza lista articolelor comandate pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor dumneavoastra precum si valoarea totala a comenzii.
Pasul 2. Completati formularul din pagina cu datele dumneavoastra personale. Nu uitati sa adaugati o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta. 
Pasul 3. Completati datele de livrare în câmpurile respective.

CUM PLATESC ?

Pasul 4. Aveti posibilitatea de a selecta în aceasta sectiune, modalitatea de plata care va avantajeaza cel mai mult:

  • Plata online cu card bancar - veti fi directionat catre platforma partenerului nostru 2CHECKOUT unde veti completa datele solicitate pentru finalizarea procesului de plata.-MOMENTAN OPTIUNEA NU ESTE VALABILA

  • Plata ramburs, respectiv numerar sau prin POS terminal la livrare, direct curierului

  • Plata prin OP, respectiv plata anticipata pe baza facturii proforma în contul SC ALTEA MODE  SRL - RO07BTRLRONCRT0256717403 , deschis la Victoria Bank, Filiala 11 Aceasta trebuie efectuata in maxim 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforma , in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata în considerare.-MOMENTAN OPTIUNEA NU ESTE VALABILA

Pasul 5. In rubrica Observatii, puteti adauga eventualele observatii pe care le aveti.
Pasul 6. Pentru a achizitiona produsele dorite, apasati butonul TRIMITE COMANDA