Termeni si conditii

Legal note

 

Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastra acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam în nicio modalitate, tipul de informatie pe care o veti gasi acolo, vizitarea acelor site-uri ramânând strict la aprecierea dumneavoastra.

 

Inregistrare

 

Pentru a beneficia de continutul informational al newsletter-ului pus la dispozitie de Meli Melo - Paris, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, în functie de specificatiile din formularul de inregistrare .
În cazul în care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la acest serviciu fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Securitatea Datelor Personale

 

SC Altea Mode SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de facturare/livrare, adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre în baza de date a companiei SC Altea Mode SRL (operator de date cu caracter personal ), care îsi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC Altea Mode SRL si de la partenerii sai cu grija selectati. În cazul în care nu sunteti de acord, puteti oricând sa refuzati primirea acestora. Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, a produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a SC Altea Mode, Inregistrat ca Operator de prelucrarea datelor cu caracter personal Nr. 0002568 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Altea Mode, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC Altea Mode Srl atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
Conform cerintelor Legii nr. 133/2011 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC Altea Mode SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

SC Altea Mode SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 133/2011, privind protectia persoanelor împotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.
SC Altea Mode SRL nu încurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la email online@melimelo.md, anual, SC Altea Mode SRL, în mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va înceta orice prelucrare a acestora.
De asemenea, pentru modificarea si retragerea datelor personale, comentarii, întrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: online@melimelo.md.

 

Copyright

 

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea SC Altea Mode SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Altea Mode SRL a oricarui element cuprins în acest site se pedepseste conform legilor în vigoare.

In cazul in care sesizati o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne trimiteti o notificare la adresa : online@melimelo.md

Garantii si instructiuni de utilizare

 

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia se aplica pentru produsele utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura emisa de SC Altea Mode SRL. Perioada de garantie incepe cu data preluarii produsului. In cazul in care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura va fi luata in considerare ca act de garantie.

Pentru mai multe informatii legate de garantii, click AICI.

Pentru instructiuni de folosire si curatare a produselor, click AICI.

 

Limitare de responsabilitate

 

SC Altea Mode SRL nu se face responsabila pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informatia prezenta în site, precum si pentru erorile sau omisiunile în continut care pot conduce la orice tip de pierderi.
SC Altea Mode SRL (sau oricare dintre angajati, consilieri, specialisti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru actiunile pe care utilizatorul le întreprinde si care au rezultate negative, sau care îi produc pierderi de vreun fel, si nici pentru informatiile pe care utlizatorul le-a folosit si au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informatiile folosite de terti sau de site-uri cu trimitere la site-ul Meli Melo Paris, si nici pentru vreun software folosit pe site-ul Meli Melo Paris si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, virusi.
SC Altea Mode SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente si nu este responsabila de contactarea niciunui virus.

SC Altea Mode SRL

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare, la adresa de e-mail online@melimelo.md sau telefonic la nr.068280067